JadeYoga.be

gratis proefles start to Ashtanga Yoga

sam. 07/09/2024 •9:30 - 11:00 • 90 min
JadeYoga.be
Tijdens de eerste week van september gaan gratis proeflessen door

Dit is een Intro in ashtanga yoga. Heb je nog nooit ashtanga yoga gedaan. Dan is dit perfect om te beginnen.

Ontdek de Kracht en Rust van Ashtanga Yoga!

Ashtanga is de perfecte voorbereiding om dan verder te gaan naar de volledige eerste series van patanjali en is een mooie uitdaging voor yogis die net dat extra willen. Door ademhaling en asanas (poses) te combineren streven we in ashtanga naar een bewegingsmeditatie. Voor de atleten onder ons is dit een aanvulling op de dagelijkse workout. In ashtanga worden juist die spieren versterkt die je niet dagelijks gebruikt en stretchen we de verkorte spieren voor een evenwichtig lichaam en minder blessures. Deze lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden, de poses worden aangepast aan je kunnen.

Wat is Ashtanga Yoga?

Ashtanga Yoga is een traditionele vorm van yoga die bestaat uit een vaststaande reeks houdingen (asanas) die in een vloeiende volgorde worden uitgevoerd. Dit wordt gecombineerd met een specifieke ademhalingstechniek (ujjayi ademhaling) en de focus op energielijnen (bandhas) en drishti (kijkpunten). Het is een fysieke uitdaging die je lichaam uitdaagt, je flexibiliteit vergroot en je innerlijke kracht opbouwt.

Voordelen van Ashtanga Yoga:

  • Kracht en Uithoudingsvermogen: De dynamische bewegingen helpen je spieren te versterken en je algehele uithoudingsvermogen te verbeteren.
  • Flexibiliteit: Regelmatige beoefening verbetert je flexibiliteit en bevordert een gezonde lichaamshouding.
  • Mentale Focus: De combinatie van ademhaling en beweging bevordert mindfulness en helpt je geest te kalmeren en te focussen.
  • Stressvermindering: De intensieve fysieke inspanning en de meditatieve ademhaling helpen om stress te verminderen en een gevoel van innerlijke rust te bereiken.
  • Energie en Vitaliteit: De vloeiende series en diepe ademhaling verhogen je energieniveau en laten je verfrist en vitaal voelen.

Waarom zou je Ashtanga Yoga beoefenen?

  • Voor de Uitdaging: Als je houdt van een fysieke uitdaging en je grenzen wilt verleggen, is Ashtanga Yoga perfect voor jou.
  • Voor Structuur en Discipline: De vaste series bieden een gestructureerde aanpak die discipline en toewijding bevordert.
  • Voor Persoonlijke Groei: Ashtanga Yoga daagt je uit om zowel fysiek als mentaal te groeien en te evolueren.

Waarom zou je misschien niet voor Ashtanga Yoga kiezen?

  • Intensiteit: Als je op zoek bent naar een meer ontspannen en minder fysiek veeleisende yogavorm, zoals Yin Yoga of Hatha Yoga, dan is Ashtanga misschien niet de beste keuze.
  • Blessures: Bij bestaande blessures of gezondheidsproblemen is het belangrijk om met je arts te overleggen voordat je aan een intensieve yogavorm zoals Ashtanga begint.
Kom en Ervaar het Zelf!

Sluit je aan bij onze Ashtanga Yoga sessie en ontdek de kracht en sereniteit die deze oefening je kan brengen. Laat je leiden door onze ervaren instructeurs en voel de transformatie in je lichaam en geest. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, Ashtanga Yoga biedt iets waardevols voor iedereen. Schrijf je vandaag nog in en begin je reis naar een krachtiger, flexibeler en meer gefocust zelf!

Wat heb je nodig?

Breng comfortabele kledij mee waarin je makkelijk kan bewegen. Alle materiaal is voorzien, maar heb je zelf een yogamatje dat je wil meebrengen, breng dit gerust mee. Iedereen is welkom, het maakt niet uit of je een beginner of een pro bent.

Kom op tijd, vanaf 15 minuten voor de les start kan je binnen in de yoga shala, is de vorige les nog bezig, wacht beneden tot de teacher aanwezig is. We starten stipt, wees dus op tijd. De deuren sluiten eenmaal de les start. Is de deur dicht, dan kan je jammer genoeg niet deelnemen en kom je volgende week terug.

Na de gratis yoga les kan je al je vragen stellen en je inschrijven voor de komende lessen.

  • Deelname is volledig gratis, maar bij laattijdige annulatie (minder dan 48 uur vooraf) of no show wordt € 25 excl. btw gefactureerd.
  • Door in te schrijven voor dit event ga je ermee akkoord dat er foto's van jou kunnen worden genomen tijdens het event en dat deze online voor marketingdoeleinden kunnen worden gebruikt. Als je dit niet wil, laat het ons dan even via e-mail weten, dan houden we daar rekening mee. Je blijft uiteraard van harte welkom!
YprofesseurYasmina
Activité
Ashtanga Yoga Cours
Niveau
Tous les niveaux

Tarifs

0,00 €
Gratis Proefles
15,00 €
eenmalige losse les €15

Conditions d'annulation

Je kan tot 24 uur voor aanvang gratis online annuleren.
sam. 07/09/2024 •9:30 - 11:00 • 90 min
A déjà eu lieu.
nous utilisonsEversports